Postępowanie nr ZSZ.26.I.2.2020- sukcesywna dostawa wyrobów piekarniczych i mięsa wieprzowego
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna, stosowna do potrzeb Zamawiającego, dostawa wyrobów piekarniczych i mięsa wieprzowego do Zespołu Szkół Zawodowych z Biblioteką Pedagogiczną w Piszu, ul. Gizewiusza 3, 12- 200 Pisz, w dwóch częściach:
Część 1- Dostawa wyrobów piekarniczych
Część 2- Dostawa mięsa wieprzowego i wyrobów z mięsa wieprzowego,
szczegółowo określonych w Załącznikach Nr: 2a i 2b do SIWZ.
Dostarczane artykuły spożywcze powinny spełniać wymagania zawarte w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1252 z późn.zm.) oraz aktach wykonawczych do ww. ustawy.
Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub wszystkie części zamówienia.
Wymagany termin realizacji zamówienia:
- Część 1, Część 2- od 1 września 2020 r. do 31 sierpnia 2021 r.
- Ogłoszenie o zamówieniu (pdf) 19 cze 2020 09:59 0,09 MB
- Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (pdf) 19 cze 2020 09:59 31,57 MB
- Informacja z otwarcia ofert (pdf) 30 cze 2020 12:21 0,34 MB
- Informacja o wyborze ofert (pdf) 13 lip 2020 11:45 0,55 MB
- Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia (pdf) 20 lip 2020 13:24 0,05 MB