SZKOLENIE Z ZAKRESU PRAKTYCZNYCH ASPEKTÓW WDRAŻANIA ZASAD GHP/GMP ORAZ ELEMENTY SYSTEMU HACCP dla przedsiębiorców detalicznych /sklepy/
Zespół Placówek Kształcenia Ustawicznego w Piszu organizuje w dniu 30 czerwca 2015r. szkolenie z zakresu praktycznych aspektów wdrażania zasad GHP/GMP oraz elementów systemu HACCP w zakładzie obrotu żywnościa
informacje pod nr. telefonu: 87 423 34 99
lub
na naszej stronie internetowej:
Biuro Obsługi Klienta
czynne w godzinach pracy urzędu.
Tel. (087) 425-47-00; (087) 423-35-05
Fax. (087) 425-47-01
Starostwo Powiatowe w Piszu udostępnia swoje usługi również dla osób słabosłyszących oraz głuchoniemych. W sprawach szczególnie skomplikowanych, osoba uprawniona powinna zgłosić chęć skorzystania z pomocy tłumacza migowego co najmniej na 3 dni przed tym zdarzeniem, z wyłączeniem sytuacji nagłych.